Activiteiten

2019

2 t/m 8 juni, feestweek
zie voor programma de agenda.

16 maart

Het ZAT in de Dorpsstee met “De erfenis van tante Bella”.

Zaterdag 16 maart was het ZAT in de Dörpsstee met een klucht over de erfenis van tante Bella van Henk Roede, onder regie van Inez van de Kimmenade.

Er was veel belangstelling voor deze avond en de kaartjes in de voorverkoop gingen als warme broodjes. Met een goed gevulde zaal werd er om het stuk, bestaande uit drie bedrijven, dan ook lekker gelachen. Er kwamen hilarische momenten en stukken in voor. Ook de spelers waren stuk voor stuk erg goed.

Nadat de spelers onze jarige beheerder Wilt de Boer nog even in het zonnetje zetten, werd er ook na de voorstelling nog even lekker nagezeten onder het genot van een hapje en/of drankje. We werden als dorp bedankt door het ZAT maar wij willen ZAT dan ook erg bedanken voor deze gezellige avond en volgend jaar weer……nou wat ons betreft op zeker!

Namens Dorpsbelangen,

Rob Schuur, voorzitter

Foto's

11 februari
Vandaag het programma doorgenomen met Arno van der Heyden.
Op 18 februari loopt de Groninger cabaretier en muzikant Arno met zijn team door Noordhorn en 's avonds zien we hiervan de samenvatting na de ALV in het kader van het manifest voor onze nieuwe gemeente Westerkwartier.

Foto's van deze avond bij Nieuws