Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2016 > 12 maart 2016

12 maart 2016

NL Doet


Afgelopen NL Doet dag bij de Dörpsstee was een groot succes. De opkomst was bijzonder groot er waren zo rond de 25 tot 30 vrijwilligers zo in de loop van de dag.

De reguliere vrijwilligers waren aanwezig maar er was ook hulp van onder andere van het Gomarus college en Terra Oldekerk

Er was dan ook nog een hele wensen lijst en niet alleen van het bestuur maar zeker ook van de beheerder Wilt de Boer.

Om maar een paar dingen te noemen, het voorraad hok opnieuw inrichten ,nieuwe planken in diverse ruimten om spullen op te bergen, nieuwe verlichting, energie zuinig, rondom de Dorpsstee die automatische aan en uitgaat, grote schoonmaak in de keuken, ramen lappen, de vloer in de grote zaal in de was, extra spotjes in de grote zaal, rondom de Dorpsstee puin en afval opruimen, al met al te veel om op te noemen. Het was maar goed dat er een 6 kuub container van Top Milieu was geregeld want die zat meer dan vol.

Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd; niet meer dan terecht na alle inspanning en werk wat is verzet.

Iedereen die op welke wijze zich dan ook heeft ingezet op de NL Doet dag dan ook bijzonder bedankt zonder jullie waren we minder ver geweest met onze wensen

Namens Dorpsbelangen Noordhorn

Rob Schuur

Foto's 201627 februari

Creatieve beurs


De creabeurs was weer een succes. Veel creatievelingen lieten in de grote zaal, de kleinere ruimtes en de hal zien wat voor moois ze kunnen maken en dat is heel veel. Ook waren er workshops voor kinderen. Vanuit de keuken werd een lekkere erwtensoep geserveerd en natuurlijk ook frites. Het was weer een gezellige dag. 

Foto's 2016Begonnen in januari

Elke dinsdagavond in de even weken wordt er in de Dörpsstee een creatieve avond gehouden.

Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er gehaakt, geborduurd, genaaid etc. 

Lijkt het u leuk aan te schuiven met uw eigen handwerk project bent u van harte welkom tussen 19.30 – 21.30 uur.