Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2008 > Ronde van Noordhorn 2008

Ronde van Noordhorn 2008

 

3e RONDE VAN NOORDHORN op zaterdag 21 juni 2008

Zoals in de vorige Noordhorn Nu is vermeld is er in samenwerking met de Noordelijke Wielervereniging (NWvG) zaterdag 21 juni a.s. de 3e Ronde van Noordhorn.

Het programma is als volgt:

15.30 uur: Dikke Banden Race, een tijdrit voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar.

17.00 uur: Amateurs A, criterium van 60 km.

18.45 uur: Elite Vrouwen-Vrouwen B: criterium van 60 km.

De route is voor iedereen hetzelfde. De start is in de Langestraat bij Garage Pijpker, vervolgens Oosterweg, Kastanjestraat, Esdoornlaan, Moeshorn, Nieuwstraat en Langestraat.

Startlijsten zijn dit jaar gratis te verkrijgen bij Café Welgelegen en op het terras van Dorpsbelangen bij Paluno in de Langestraat.

Een vriendelijk verzoek aan iedereen om bovenstaande straten gedurende de wedstrijden autovrij te maken en deze feestelijk te versieren. Lopen op de straat tijdens de wedstrijden is levensgevaarlijk! Denk ook aan uw kinderen/huisdieren!

De wedstrijden worden verreden volgens de reglementen van de KNWU-criteriums.

De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld, door deelnemers en/of publiek, voor ongevallen en/of schade voor, tijdens en na afloop van de wedstrijden.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar, woon je in Noordhorn en lijkt het je leuk om mee te doen aan de Dikke Banden Race? Schrijf je dan in voor vrijdag 13 juni 2008. Op deze datum moet een envelop met € 2,50 (deelnamekosten), naam, geboortedatum, adres, woonplaats en telefoonnummer ingeleverd zijn op Langestraat 40 te Noordhorn.

Op www.rondevannoordhorn.nl, onder Mededelingen, staat aan welke eisen je fiets moet voldoen. Een fietshelm en rugnummer krijg je voor de wedstrijd in bruikleen.

Na vrijdag 13 juni 2007 worden er geen aanmeldingen meer in ontvangst genomen!

 

Submenu