Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2008 > Viswedstrijd 2008

Viswedstrijd 2008

 

Viswedstrijd jeugd Noordhorn geslaagd

Op zaterdag 24 mei organiseerde vereniging Dorpsbelangen samen met Hengelsportvereniging Noordhorn voor het eerst een viswedstrijd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Om in goed viswater te kunnen vissen werd uitgeweken naar de Bol in Zuidhorn. Hier beten de vissen goed. De kinderen konden onder professionele begeleiding van ervaren leden van de Hengelsportvereniging flink wat vissen vangen, die overigens na meting weer in het water werden teruggezet. De wedstrijd werd feestelijk afgesloten bij het nieuwe dorpshuis in Noordhorn. Familie Kalf gooide hoge ogen, zowel Arjen Kalf, die eerste werd bij de jongere kinderen, als Ronnie Kalf (kinderen tm 12 jaar) namen een blinkende beker in ontvangst.

De wedstrijd was zeer geslaagd te noemen, mede dankzij de inzet van de Hengelsportvereniging en sponsor Hofstee Hengelsport. Alle kinderen kregen een viswedstrijd-certificaat én een visvergunning voor dit seizoen mee naar huis

De viswedstrijd zal voortaan jaarlijks plaatsvinden, waarbij in het najaar de mogelijkheid wordt geboden aan kinderen om de kneepjes van het vak te leren van echte vissers.

 

 

meer foto's te zien op http://www.mijnalbum.nl/Album=SUCJYBFQ