Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2009 > Zeskamp 2009

Zeskamp 2009

Zaterdag 20 juni

Dé zeskamp. Daar leeft het hele dorp natuurlijk naar toe. Zeven teams deden dit jaar mee. Om half één was het officiële wegen en werden de tactieken doorgenomen. Halszaken werden besproken als: wat is beter bij het touwtrekken: het aantal voeten of het aantal zwaargewichten? Op welk onderdeel moet de joker worden ingezet? Vijf spelen moesten worden gespeeld met als afsluiting de: ‘de theorie ronde van Jan Blaauw’. Fanatiek werd er gestreden en de sfeer was geweldig. Dit is waar het om gaat in een dorp. De saamhorigheid, de strijdlust en na afloop: de ‘goeie’ grappen, het bier en een Mc Bos. De organisatie verliep vlekkeloos en de spelen waren origineel. Gewonnen werd, net als vorig jaar, door Hummel! Hierbij dan ook een oproep om volgend jaar dit team eens van geduchte tegenstand te voorzien.

Deze avond werd het rap drukker. De baktent bleef populair, maar inmiddels werd er binnen ook stevig gedanst tijdens het optreden van Switch. De verrassing van de avond was: Mark van der Velde, van alle Markten thuis. Zingen kan hij ook! Door hem werd om 0.00 de hoofdprijs van het ‘bordspel’ uitgereikt aan Hobbie Rob! Het is hem zeer gegund.

Conclusie van een week feesten: De Dörpsstee is ingewijd en weer schoongemaakt. Moe maar voldaan kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde feestweek. Met zeer veel dank aan alle vrijwilligers.

Submenu