Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2010 > Jubileum Damtoernooi 2010

Jubileum Damtoernooi 2010

“Gouden Leeuw”    Jubileum Damtoernooi

Donderdagavond 8 december werd in het Dorpshuis in Noordhorn voor de 25e keer het Gouden Leeuw damtoernooi voor 4 tallen gehouden. Ondanks het wisselvallige weer waren 32 dammers verdeeld in 8 teams  aanwezig. Na het welkomstwoord en de uitleg van het wedstrijdreglement door de voorzitter van het organiserende B.Z.N. werd er met de wedstrijden begonnen.

De wedstrijden werden in een gezellige en sportieve sfeer gehouden,waarbij er ook nu weer tot het eind toe spannende partijen waren. Tegen half 12 waren de wedstrijden gespeeld en kon de balans worden opgemaakt. Daaruit bleek dat Roden 2 winnaar was en met de hoofdprijs naar huis ging

Als tweede eindigde Roden 1. OKK 1 werd een goede derde. De verdere uitslag was Roden 3 werd vierde, Middelstum vijfde, OKK 2  zesde en het organiserende BZN werd respectievelijk zevende en achtste.

Een ander gezellig onderdeel van de avond was de verloting,  waarbij de prijzen door diverse sponsoren waren verzorgd. Het einde van het toernooi lag rond middernacht, wat voor wedstrijddammers een ”acceptabele” tijd is. In het slotwoord werden de deelnemers ,medewerkers en sponsoren hartelijk bedankt voor hun deelname, aanwezigheid en medewerking. Als laatste werd bekendgemaakt dat de 26e editie van het “Gouden Leeuw” damtoernooi op 8 december 2011 wordt gehouden.