Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2012 > Viswedstrijd 2012

Viswedstrijd 2012

Viswedstrijd jeugd Noordhorn geslaagd

Zaterdag 15 september vond alweer de vijfde viswedstrijd plaats voor kinderen uit Noordhorn. Omdat het gras aan het oostelijke Hoendiep erg hoog stond
moest de activiteitencommissie op zoek naar een alternatieve locatie voor de viswedstrijd. Deze werd gevonden in de jachthaven van Briltil. Dat was wel heel bijzonder, omdat vissen voor particulieren daar niet is toegestaan. Speciaal voor dit evenement werd een uitzondering gemaakt. Onder een heerlijk zonnetje probeerden de vijftien deelnemertjes zoveel mogelijk vis te vangen, hierbij gecoacht door Hengelsportvereniging Noordhorn. Als afsluiter kregen alle kinderen nog een heerlijk ijsjes, aangeboden door de jachthaven.

De eerste prijs - voor de meeste centimeters gevangen vis - werd gewonnen door Sanne Schuur met 87 cm, Arjan Kalf was een goede tweede met 66 cm. Sven Schuur behaalde de derde prijs met 48 cm vis. De grootste vis, maar liefst 25 cm!, werd gevangen door Mike Kikstra. Voor alle kinderen was er een prijs, deze werd aangeboden door Kalf installatietechniek. In de bekers werd voorzien door Hengelsportvereniging Noordhorn. De deelnemers kregen allen een visdiploma.

Hieronder staat de volledige uitslag:

Sanne Schuur†††††††††††††††††††† 78 cm
Arjan Kalf†††††††††††††††††††††††††††† 66 cm
Sven Schuur††††††††††††††††††††††† 48 cm
Mike Kikstra†††††††††††††††††††††††† 25 cm
Marion Heeringa††††††††††††††† 33 cm
Annabelle Kleefstra†††††††††† 28 cm
Leonard Burgler†††††††††††††††† 16 cm
Ronnie Kalf††††††††††††††††††††††††† 15 cm
Floor Bergman††††††††††††††††††† 14 cm
Stan van Esch†††††††††††††††††††† 13 cm
De plaatsen 10 t/m 15 zijn voor: Lisette Heeringa, Marten Elzinga, Chantal Stol, Mika Stol en Lea Wildeboer. Helaas is het ze niet gelukt een vis op het droge te krijgen. Volgend jaar beter!

De foto's staan in het album en de link staat op de info pagina.