Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2015

Activiteiten 2015


4 april

Paasvuur.
Een paar zaterdagen is er hard gewerkt om een mooie grote paasbult te kunnen maken. Na de fakkeloptocht door het dorp vanaf molen Fortuna, werd de paasbult in brand gestoken. Veel bezoekers genoten bij mooi, bijna windstil, weer van deze mooie traditie.


Meer foto in de fotomap

28 maart

De basis voor het paasvuur is gelegd.


meer foto's in de fotomap

20 maart 

De NL-DOET dan vrijdag 20 maart was voor Dorpsbelangen een groot succes. Met behulp van studenten vanuit het CSG Augustinus te Groningen en het CSG Lauwers te Grijpskerk is er een behoorlijk stuk werk verzet. Zowel in als rondom de Dörpsstee is er van alles uitgevoerd. 
Er werd zoveel “rommel” in en rondom de Dörpsstee opgeruimd dat een container van 3 kub snel vol was.
Zo zijn alle puin, tegels en stenen opgeruimd en de takken zijn versnipperd enz. enz.
De inzet van de vrijwilligers was groot en zij verdienen naast natuurlijk de oorkonde van NL DOET van ons ook een dikke pluim.
namens Dorpsbelangen Noordhorn,
Rob Schuur, voorzitter.

meer foto's in de fotomap.

21 februari

Creatieve Markt Noordhorn

Voor de 5e keer alweer (de eerste was in 2011) was er afgelopen zaterdag 21 maart een creatieve markt in de Dorpssteë in Noordhorn. Er was weer van alles te zien en te doen voor de creatieve mensen maar ook voor de minder creatieve mensen onder ons. Zo kon je er cup-cakes versieren en was er een workshop hoe je iets kan schilderen op diverse objecten. Daarnaast waren er natuurlijk nog kettingen, kralen, kunst gemaakt van blikjes, heel veel wol, leuke riemen voor dieren, versierde bloempotten en nog veel meer om op te noemen. De damclub daagde een ieder uit om een potje te dammen en daarnaast natuurlijk ook om nieuwe leden te werven. De traditionele snert met roggebrood en kattenspek met een glas melk of karnemelk was ook weer overheerlijk. Het liep in de ochtend gelijk al storm en ondanks de krokusvakantie liep het de hele dag lekker door.

Submenu