Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Activiteiten > Activiteiten 2017

Activiteiten 2017


25 november Sinterklaas intochtmeer foto's bij foto's 201711-17 juni feestweek

We hebben weer een spetterende feestweek achter de rug, er was weer van alles te beleven. 
Het weer heeft goed meegewerkt dit jaar, bij alle buiten activiteiten was een lekker zonnetje aanwezig.

De feestweek begon op zondag met een goed druk bezochte tentdienst. Daarna op dinsdag was het tijd om te simultaan dammen, wat speciaal voor de kinderen wat eerder begon. Ook werd er volop geklaverjast, de derde prijs was voor Martin Verwey, Henk Bakker had de tweede prijs en Rieuwen Nanninga ging er met de eerste prijs vandoor.

Op de kindermiddag kwamen ruim 80 kinderen langs, er waren volop spelletjes en de kinderen konden kennis maken met fysio fit.

Woensdagavond was het tijd voor de lady’s fair, ook dit jaar was de modeshow een echt spektakel. De tent was gezellig ingericht met veel standhouders met voor ieder wat wils.

Donderdag vond de feestweek bingo plaats, dit jaar in de tent en die was gezellig vol. De hoofdprijs; 1 minuut gratis winkelen bij de Poiesz ging naar Petra Tamminga.

Vrijdag streden 12 teams tegen elkaar met volleybal, de finale was erg spannend! De winnaars: 1 team Noort, 2 de Ster en 3 Hummel.

Hierna volgde de pub qiuz, ruim 20 teams deden mee. In de pauze werden de party snacks geserveerd wat gretig aftrek vond.

De winnaars; 1 Hulplijn 2 Burgler Chicks 3 Oranje 1

Zaterdag werd er in de zeskamp hard tegen elkaar gestreden. Touwtrekken, zaklopen, buikglijbaan, het was prachtig om naar te kijken. In de avond volgde nog de theorie ronde. Uitslag derde plaats Kalf installaties, tweede plaats Wascentrum Noordhorn en de beker was dit jaar voor Eat my dust!

De week is afgesloten met de Tiroler avond, veel mensen kwamen verkleed en de sfeer was geweldig! Al met al kunnen we terug kijken op een heel geslaagde en gezellige feestweek! Alle mensen die zich vrijwillig ingezet hebben voor deze geslaagde week ontzettend bedankt!


Foto's toegevoegd bij Foto's 201713 mei Jaarmarkt

Jaarmarkt Noordhorn gezellig druk.

Zaterdag 13 mei was het gezellig druk op de jaarmarkt Noordhorn.
Naast dat de Langestraat nieuwe was ingedeeld en bestraat was het goed vertoeven op de jaarmarkt.
Tevens werd  de opening van de drie her ingerichte straten gedaan door wethouder Henk Bakker die op een ludieke wijze de Langestraat in kwam rijden op een kameel vergezeld door een gorilla.
Er was een diversiteit aan  kraampjes en je kon goed zien wat er allemaal te koop was de jaarmarkt was ruim opgezet en je kon er goed door heen komen.
Het  was goed bereikbaar met  voldoende parkeerruimte en ook voor de inwendige mens was er volop keuze.
Op het Palunoplein was het  goed vertoeven lekker op het terras van Dorpsbelangen naast af en toe een spatje regen lekker in de zon.
Voor herhaling vatbaar volgens de standhouders die het een mooie jaarmarkt vonden niet alleen vanwege de locatie en het weer maar ook over de omzet was iedereen tevreden.

Meer foto's op Foto's 2017

Op het kerkhof werd door vrijwilligers gewerkt om graven te restaureren.

Meer foto's op Foto's 2017

Submenu