Dorpsbelangen Noordhorn

Pagina
Menu
Nieuws
U bent hier:   Home > Agenda > 3 t/m 9 juni Feestweek Noordhorn Programma feestweek

3 t/m 9 juni Feestweek Noordhorn 
Programma feestweek

De feestweek begint op
zondag 3 juni met een kerkdienst in de feesttent. In deze tentdienst staat de toepasselijke vraag centraal of er feest in jouw leven is! Om 11 uur barst de dienst los met muziek onder leiding van André van Zyl. De spreker is dit jaar Arjan Zantingh. Als één van de voorgangers van de VBG in Groningen bouwt hij mee aan de Stadskerk. Arjan is nu dus een kerkbouwer, maar hij begon zijn werkende leven ooit bij Grolsch, na zijn studie Bedrijfskunde. Hij was toen niet gelovig en had niets met de kerk. Hij vertelt 3 juni graag hoe hij van bierbrouwer naar kerkbouwer ging en hoe er feest in zijn leven kwam. Tijdens de dienst kunnen de kinderen in de basisschoolleeftijd naar een optreden van poppenspeler en goochelaar Jan-Marcel van Vrolijk Theater. Voor de kinderen tot 4 jaar is er kinderoppas. Na de dienst zijn de bezoekers van harte uitgenodigd voor een gratis lunch met soep en brood om nog na te praten. De tentdienst is inmiddels een traditie geworden tijdens de feestweek. Het brengt mensen uit Noordhorn en omgeving uit de verschillende kerken samen. Ook trekt de dienst bezoekers die al jaren niet, of nooit frequent bij een kerk betrokken zijn geweest. Iedereen is van harte welkom om de feestweek met dit feestje te beginnen!

Dan gaan we op dinsdag 5 juni verder met natuurlijk het klaverjassen en het simultaan dammen. Deze keer kan er ook een potje tafeltennis worden gespeeld of er kan meegedaan worden aan een dart toernooi. Tent open om 19:30 het klaverjastoernooi begint om 20:00 uur.

Vervolgens is het woensdag 6 juni tijd voor de kindermiddag, deze is van 14:30 tot 16:30. Er is een springkussen, verschillende spelletjes, je kan een Zumba dans van Carla meedoen en sporten met Nani van Fysio-fit. Natuurlijk is er ook een ijsje en wat te drinken. Als je het leuk vind kun je ook geschminkt worden door Antoinet.

In de avond gaan we rond 19:00 verder met een fantastische demonstratie van de brandweer Zuidhorn, samen met de jeugdbrandweer. Er worden brandjes geblust, auto’s uit de sloot gehaald en opengeknipt, kortom je moet dit zien. Ook is onze nieuwe wijkagent Bert Verbruggen aanwezig, zodat wij ook kennis met hem kunnen maken. Dit alles vind plaats op het terrein voor de Dörpsstee.
 is de grote feestweek bingo, dit jaar weer met spectaculaire prijzen mede gesponsord door ondernemers van Zuid- en Noordhorn. Aanvang 20:00.

Vrijdag 8 juni
beginnen we om 18:30 met het volleybal toernooi.

Geef je volleybal-team op voor donderdag 7 juni 20:00 uur via de app of telefonisch op onderstaande nummers:
Berend Hofman: 06-21533114
Erwin Renkema: 06-51831894 Spelers per team: 5

Hierna starten we met de Pub Quiz. Kom allemaal meedoen of aanmoedigen, we maken er een gezellige avond van.

Zaterdag 9 juni sluiten we af met in de middag een zeskamp. De slotavond is een Tiroler avond met een spetterend optreden van Otto Lagerfett.

Zeskamp
Zaterdag 9 juni vanaf 13:00 uur, teams melden om 12:30 uur Spelers per team: 6
Geef je zeskamp-team op voor vrijdag 8 juni 20:00 uur via de app of telefonisch via
Ben de Boer: 06-57630711

Herinneringen Feestweek 2017
https://www.youtube.com/watch?v=G5eIBWAXQQ4&t=36s 

Pagina
Menu
Nieuws

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login