Dorpsbelangen Noordhorn

Pagina
Menu
Nieuws
U bent hier:   Home > Agenda > Feestweek 2019

Feestweek 2019

Nog even en het is weer tijd voor de feestweek. De commissie is al druk aan het voorbereiden. In het kort volgt hier het programma.

We starten de week op 2 juni met de tentdienst. Tijdens deze dienst spreekt de veelzijdige Herman Boon (predikant, cabaretier, zanger en EO-presentator). De dienst begint om 11:00 uur en na afloop is er een gratis lunch met soep en broodjes.

We gaan verder op dinsdag 4 juni met klaverjassen en simultaan dammen. Het dammen begint om 19:00 (voor de kinderen). Klaverjassen vanaf 19:30 inloop en het start om 20:00. Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om een potje te darten.

Woensdag 5 juni start de kindermiddag om 14:30, kom gezellig langs om mee te doen, er is weer van alles te beleven. Daarna (onder voorbehoud) is het mogelijk om als Noordhorner je eigen huis van boven af te zien. Er zijn vanaf 16:00 helikopter rondvluchten te maken. Er kunnen 2 personen mee per vlucht. De vlucht is ca. 6 minuten en kost € 40,00 pp. Graag willen we weten hoeveel belangstelling hiervoor is, daarom willen we je vragen als je meewilt dit even op te geven op helicoptervluchtnoordhorn2019@gmail.com. Tijdens dit evenement is er in en om de tent een kleintje braderie, met gezellige kraampjes. De baktent en bar zijn open, dus als je even moet wachten is er genoeg te doen.

Donderdag 6 juni is de feestweek bingo met spectaculaire prijzen, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren. De hoofdprijs deze keer is een rondvlucht over Noord Nederland in een echt vliegtuig.

Vrijdag 7 juni beginnen we om 18:30 met het volleybal toernooi. We hopen dat er weer veel teams zullen strijden om de beker en de eer. Daarna volgt er weer een spannende pub-quiz. Welk team zal hem deze keer gaan winnen?

Zaterdag 8 juni is het om 13:00 tijd voor de zeskamp met als afsluiting rond 20:30 de theorie ronde. De feestweek wordt knallend afgesloten met de band Hooked on Red, een cover band met een uitgebreid repertoire!

Pagina
Menu
Nieuws

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login