Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Nieuws > Nieuws 2009 > Bijeenkomst dorpsvisie

Bijeenkomst dorpsvisie

30 september

Het was een goede aftrap van de ‘keukentafelgesprekken’ vorige week maandag. De avond begon om 20.00 uur en werd toegelicht door een medewerker van de Vereniging Groninger Dorpen. Zij had met behulp van een aantal vrijwilligers uit het dorp een aantal werkbladen met thema’s voorbereid.

De jeugd, een stuk of achttien, kwam al vroeg binnen en wilde gelijk aan de slag met de werkbladen. De oudere jeugd (20+) kwam wat later binnendruppelen, maar dat bleek uiteindelijk ook te leiden tot 2 groepen van 7 a 8 personen. Zeker positief was dat meerdere aanwezigen dit eigenlijk wel vaker wilden doen. Een duidelijk punt dat deze eerste bijeenkomst naar voren kwam was: ‘het bevorderen van de saamhorigheid’. Conclusie: een constructieve en gezellige avond vol goede en realistische ideeën met betrekking tot de toekomst van Noordhorn.
Wilt u ook meedenken over de toekomst van Noordhorn? Kom dan naar één van de avonden waarop de keukentafelgesprekken plaatsvinden. Donderdag 8 oktober of dinsdag 13 oktober om 20.00 uur in het Dörpshuis. Tot dan!

 

 

Submenu