Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Nieuws > Nieuws 2016 > 1 april

1 april

Nieuwsbrief Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl
brug Zuidhorn  
week 13 2016 

Laatste voorbereidingen om aan de slag te kunnen
De komende week worden de laatste voorbereidingen getroffen om te kunnen starten met de bouw van de nieuwe brug. De laatste hand wordt gelegd aan de inrichting van het bouwterrein, waarna de hekken eromheen worden geplaatst. En, om de bouw van de kelders voor te bereiden, wordt het asfalt verwijderd en ongeveer een halve meter grond afgegraven op de plek van de nieuwe kelders.

En, zoals inmiddels bekend, is komende zaterdagnacht, van zaterdag 20.00 uur tot zondag 9.00 uur, de brug ook gesloten voor voetgangers en fietsers.
Taxi Noordhorn rijdt de hele nacht, vanaf de brug aan beide zijden van het kanaal, om voetgangers en fietsers (met fiets) naar de andere kant van het Van Starkenborghkanaal te brengen.
Mocht er even geen taxi zijn, bel dan Taxi Noordhorn: 06 48 11 88 21, dan hoort u wanneer de taxi bij u kan zijn.  

Informatiecentrum Zuidhorn en inloopspreekuur
Elke maandag, van 10 tot 12 uur is er inloopspreekuur in het Informatiecentrum aan de Rijksstraatweg 19 in Zuidhorn. U bent dan van harte welkom met al uw vragen over de uitvoering van dit project. 
 
Nieuwsbrief
Behalve deze nieuwsbrief over de beweegbare brug Zuidhorn zijn er ook nieuwsbrieven over onder andere het vervangen van de  spoorbrug en de brug Aduard. Wilt u deze nieuwsbrieven ook ontvangen, dan kunt u dat via de link op pdf aangeven. 

De e-mail "Nieuwsbrief Hoofdvaarweg Lemmer" is als pdf te downloaden.