Dorpsbelangen Noordhorn
Welkom in Noordhorn > Nieuws > Nieuws 2016 > 7 oktober 2016 

7 oktober 2016 


Nieuwsbrief Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl 
brug Zuidhorn

Voortgang afzinken kelders

De kelder aan de zuidzijde is op de juiste diepte aangekomen. Dat betekent dat er aan de zuidkant van het kanaal niet meer 24 uur per dag hoeft te worden gewerkt.
Volgende week wordt de betonnen vloer (onderwaterbeton) gestort in deze kelder, waarna de kelder verder wordt afgebouwd.

Vanaf 18 oktober start het afzinken van de kelder aan de noordzijde. Na de voorbereidingen start het afgraven van de bovenste zandlaag. Zodra we op de potkleilaag komen, onder de kelder, wordt hier ook 's nachts doorgewerkt. Dit weer om te voorkomen dat de kelder vast komt te zitten in de potklei. De verwachting is dat we rond het eind van de maand de potkleilaag bereiken. Dan wordt er, zoals het er nu uitziet, een week lang 24 uur doorgewerkt.

Herfstvakantie

In de herfstvakantie, maandag 17 oktober, is er geen inloopspreekuur.

Inloopspreekuur

Elke maandag, van 10 tot 12 uur is er inloopspreekuur in het Informatiecentrum aan de Rijksstraatweg 19 in Zuidhorn. U bent dan van harte welkom met al uw vragen over de uitvoering van dit project.

Let op: in de herfstvakantie, maandag 17 oktober, is er geen inloopspreekuur!

Nieuwsbrief

Behalve deze nieuwsbrief over de beweegbare brug Zuidhorn zijn er ook nieuwsbrieven over onder andere het vervangen van de  spoorbrug en de brug Aduard. Wilt u deze nieuwsbrieven ook ontvangen, dan kunt u dat via de link in de pdf aangeven.

De e-mail "Nieuwsbrief Hoofdvaarweg Lemmer" is als pdf te downloaden