Dorpsbelangen Noordhorn

Pagina
Menu
Nieuws
U bent hier:   Home > Dörpsstee > 2018

2018

19 mei 2018

Er zijn weer een aantal werkzaamheden uitgevoerd rondom de Dörpsstee waaronder een nieuwe stamtafel achter op het terras.
Deze stamtafel is in de verf gezet door Rieuwen Nanninga en na plaatsing moest deze even worden ingewijd.

 

Meer foto's 2018

Ook is er rondom de Dörpsstee zijn met 3 hogedruk reinigers door de jeugd de gevels gereinigd en het resultaat mag er zijn.

 

Meer foto's 2018

Naast de reeds aanwezige lichtmasten zijn er nog een paar bijgeplaatst en kunnen in gebruik worden genomen tijdens de donkere dagen en natuurlijk tijdens de feestweek. 
Ook de bekabeling is nu definitief aangelegd

 

Meer foto's 2018

15 mei 2018

“Kleine zaal” Dorpsstee.

Enige tijd geleden is er besloten om de kleine zaal aan te pakken en hier een wat knussere en gezelliger uitstraling aan te geven. Afgelopen maand zijn we weer een stuk verder en hebben we een pvc vloer gelegd en er zijn nieuwe gordijnen en een dartbord opgehangen.
Het dartbord moet nog worden vervangen voor een nieuwe met verlichting, daarnaast zijn er nog wat attributen aan de wanden opgehangen om nog wat meer sfeer te creëren. Dit alles is door vrijwilligers uitgevoerd.
Al met al is het leslokaal achtige is er nu wel zo’n beetje af en voor dat je het weet, ben je vergeten hoe het er van te voren uit heeft gezien maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Meer foto's in Foto's onderhoud

Submenu

⇑ ..
Pagina
Menu
Nieuws

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login