Dorpsbelangen Noordhorn

Pagina
Menu
Nieuws
U bent hier:   Home > Agenda

Agenda

24-03-2020

Beste Dorpsgenoten,

Het Coronavirus is nog steeds een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Gisteren heeft onze regering een aantal aanvullende maatregelen genomen in de beheersing van het virus. Graag delen we met u de gevolgen voor ons Dorpshuis en geplande activiteiten; -

De sluiting van het Dorpshuis wordt verlengd tot 1 juni 2020; -

De Braderie (gepland op 9 mei dit jaar) wordt geannuleerd; -

De traditionele Feestweek (gepland van 7 tot en met 13 juni) moeten we helaas ook annuleren vanwege de te korte voorbereidingstijd én het risico wat we lopen als de maatregelen verlengd worden.

Daar waar mogelijk zullen we kijken of we na 1 juni alternatieven aan kunnen bieden en organiseren.

Binnen het bestuur vinden we het ontzettend jammer dat we deze besluiten hebben moeten nemen. Echter zijn we van mening dat we ook ons steentje bij moeten dragen aan het indammen en beheersen van het Coronavirus.

met vriendelijke groet,

namens het bestuur Mark Postema
plv. voorzitter & secretaris

== Alvast bedankt!

Contributie 

De contributie voor Lidmaatschap van Dorpsbelangen Noordhorn kunt u overmaken op NL03RABO0375859675
O.V.V Naam adres en Mailadres.
Kosten zijn: Gezin: 14 euro, 1 Persoon: 7 euro

2020

 

Papiercontainer basisschool de Vlieger

U kunt weer oud papier sparen voor school! Goed nieuws! Het is gelukt om een alternatieve locatie voor de papiercontainer te vinden. Dit betekent dat er weer oud papier gespaard kan worden voor school. De opbrengst van het oud papier komt ten goede aan de kinderen van de basisschool De Vlieger. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld de vrijwillige ouder- en schoolreis bijdrage laag houden. Wij vragen de inwoners van Noordhorn om hun oud papier te bewaren voor onze school. Wilt u ons ook dit jaar weer helpen? We stellen het zeer op prijs wanneer u uw oud papier opspaart en elke dinsdagochtend aan de weg zet. Het wordt dan door Frank Poll opgehaald. Namens alle kinderen van de basisschool de Vlieger bedanken wij u alvast van harte voor uw medewerking en steun.
“Van oud papier hebben de kinderen veel plezier”.

***

Voor de Noordhorn Nu zoeken wij verhalen van de Noordhorners. Dus ook van u en jou, het kan over van alles gaan van leuke hobby tot geweldige sporten. Van verhalen van vroeger tot verhalen van nu,. Dus heeft u iets te vertellen, aarzel niet en stuur uw verhaal naar redactie@dorpsbelangennoordhorn.nl

Creatieve avond

Elke dinsdagavond in de even weken van 19.30-21.30 uur. Informatie kunt u vragen bij Marijke Bos.

Submenu

Pagina
Menu
Nieuws

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login